‘Betrouwbare huiselijke (logeer)opvang
& individuele begeleiding voor uw bijzondere kind.’

PGB-begeleiding wordt ingezet voor kinderen met een Persoons Gebonden Budget. De begeleiding dient ter continuering van het dagelijks leven, in de breedste zin van het woord en wordt in overleg met ouders/verzorgers vormgegeven.

Denk bijvoorbeeld aan begeleiding thuis, of begeleiding bij sport en spel. Vos Opvoeding biedt daarnaast (logeer)opvang na schooltijd en in de weekenden en vakanties.

 

methode

Vos Opvoeding stelt samen met ouders/verzorgers en met oog voor de wensen en behoeften van het kind, een begeleidingsplan op. De begeleiding wordt regelmatig geëvalueerd en beschreven in een (half)jaarlijks ontwikkelingsverslag van Vos Opvoeding. Het ontwikkelingsverslag kan dienen als leidraad of ondersteuning bij het aanvragen van een (her)indicatie PGB bij de Gemeente.

Tot slot biedt Vos Opvoeding hulp en begeleiding bij overleg, contact en bemiddeling met school, dagbesteding en/of andere hulpverleners.

Kortom; bij Vos Opvoeding komt u niet alleen voor begeleiding of tijdelijke opvang van uw kind, u krijgt een totaalpakket van een ervaren pedagoog. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op en maak een afspraak voor een (gratis) kennismakingsgesprek.

Waar?

Beukstraat 105
2565 XX Den Haag

+31(0)6 – 274 201 27

Uiteraard is het ook mogelijk om PGB-begeleiding aan huis te krijgen.

Wanneer?

PGB begeleiding vindt op afspraak plaats.
Ook buiten kantooruren.

Tarieven

kennismakingsgesprek:
gratis

individuele begeleiding:
€ 45,- per uur

logeeropvang:
Sector VG (verstandelijk gehandicapt) en LVG (licht verstandelijk gehandicapt) € 300,- per 24 uur of een gedeelte daarvan (dit is inclusief eten en drinken, reistijd, reiskosten en vervoer)

Sector LG (lichamelijk gehandicapt) en V&V (verzorging en verpleging) € 540,- per 24 uur of een gedeelte daarvan (dit is inclusief eten en drinken, reistijd, reiskosten, vervoer, lichamelijke verzorging en eventuele huur van een tillift).